Hírek

Elérhetőségek

Barnakőszén igényfelmérés - FELHÍVÁS

A Kormány a kialakult helyzetben, a lakosság téli tüzelőanyag igényének megfelelő kielégítése érdekében fel kívánja mérni a lakosság barnakőszén igényét a fűtési szezonra.

Az önkormányzatnak szeptember 30-ig kell jeleznie a települési szintű adatokat. Mindezek alapján kérem, hogy amennyiben háztartásában van olyan tüzelőberendezés és kémény, amely barnakőszén felhasználására alkalmas, eddig is volt barnakőszén felhasználás, illetve tervezi azt, úgy várható felhasználási igényét jelezze szeptember 29-ig hivatalom felé az alábbi adatok megadásával:

  • név
  • lakcím
  • barnakőszén igénye mázsában kifejezve

Igényét a Somoskőújfalui Közös Önkormányzati Hivatal székhelyénél (Somoskőújfalu, Somosi út 322.) vagy kirendeltségénél (Cered, Jókai út 3.) a kitöltött és határidőben beküldött külön űrlap felhasználásával jelezheti. A szabályosan kitöltött és aláírásokat tartalmazó igényfelmérő lap elektronikus levében (e-mail) is megküldhető a hivatal@somoskoujfalu.hu címre. Igényét e-papír szolgáltatás igénybevételével is jelezheti, ebben az esetben nem szükséges a tanúk aláírása.

 

Somoskőújfalu, 2022. szeptember 21.

 

 

 

 

                                                                                                                              Gregorné Kovács Hajnalka

                                                                                                                              jegyző

Csatolmány(ok):